Marokánky s hořkou čokoládou

Recept na marokánky:

165 ml mléka / kravské, rostlinné/, 20 g másla nebo vegankého tuku alsan, 45 g moučkového cukru třtinového, kokosového, xylitolu, 20 g bezlepkové nebo špaldové mouky, 200 g směsi ořechů a sušeného i kandovaného ovoce. V mléce rozmícháme mouku, cukr a tuk a přivedeme k varu. Mícháme asi 3 minutky než směs zhoustne a přidáme ořechy a ovoce. Promícháme a kávovou lžičkou tvoříme hromádky na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 160°C asi 15 minut. Hotové máčíme v hořké vegan nebo normální minimálně 82% čokoládě. Dobrou chuť.

About the Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts