Švestková povidla s čokoládou – bez míchání

Švestková povidla s čokoládou – bez míchání…. nekecám… Opravdu se nepřipálí.. …tedy pokud opravdu dodržíte zásadní pravidlo a to, že je ani jednou nezamícháte 😉😘

Recept: 3 kg švestek, 400g kokosového cukru, 120 ml balzamico octa

  1. švestky vypeckované naplníme do velkého hrnce, přelijeme octem a zasypeme kokosovým cukrem. Nemícháme !!!!
  2. Přikryjeme pokličkou a necháme přes noc ležet.
  3. Druhý den dáme vařit na sporák opět nemícháme!!!
  4. Prostě jen zapneme hořák a 3 hodiny vaříme mírným varem.
  5. Vůbec nemusíme povidla hlídat.. Klidně si odejděte na zahradu a relaxujte 😁😘
  6. Hlavně je nemíchejte 😂😂 .
  7. Poté je rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme lžíci rumu a lžičku skořice a 400g hořké kvalitní čokolády, mícháme do rozpuštění čokolády a spojení chutí.. je to delikatesa
  8. můžeme plnit do umytých sklenic, zavřeme víčkem a obrátíme dnem vzhůru. Sklenice můžeme sterilovat 20 minut v hrnci s vodou při 80 stupních nebo zavařit v myčce, kdy pustíte program na nejvyšší teplotu..bez tablety na mytí .
  9. Kdo se nebojí že mu povidla chytí plíseň nemusí již nic dělat a nechá vychladnout a dále nesteriluje. Vydrží i tak. Musíte mít ale opravdu řádně vymyté sklenice a víčka vařící vodou.

About the Author

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related Posts